AFVALLEN MET MOMENTUM CARNITRIN®

10% aan lichaamsgewicht in 24 dagen verliezen en niet meer terugvinden, daarom ook wekelijkse coaching om te voorkomen dat je in oude patronen terugvalt.


afvallen met momentum
UITGEBALANCEERD PROGRAMMA

Het Momentum® afslankprogramma is een uitgebalanceerd 3 Fasen plan, waarmee je op gezonde wijze je streefgewicht bereikt en, minstens zo belangrijk, voorgoed afrekent met overgewicht. In de periode daarna ga je stabiliseren en leer je jezelf blijvend een gezonde levensstijl aan. Opvallend resultaat in slechts 24 dagen.

afvallen met momentum
DE METHODE

De basis van het Momentum® afslankprogramma is een dagelijkse dosis Carnitrin®, een natuurlijke vloeistof waarmee de verbranding van overtollig vet wordt gestimuleerd en je hongergevoel afneemt. Daarnaast verhoogt Carnitrin® je energieniveau en werkt het als antioxidant in je lichaam. Het vitaminen- en mineralensupplement Momentum® Multi Vita ondersteunt daarnaast bij het afslanken, verhoogt de weerstand en vult waar nodig tekorten aan. In combinatie met professioneel voedingsadvies en een overzichtelijk 3 Fasenplan verlies je met het Momentum® afslankprogramma niet alleen lichaamsgewicht, maar leer je jezelf ook blijvend een gezonde levensstijl aan. Het beruchte jojo-effect blijft uit en je zult je gezonder voelen dan ooit!

afvallen met momentum
IN HET KORT
  • Veilig en verantwoord
  • Effectief: gewichtsverlies
  • Stofwisseling blijft op peil
  • Gezonde en smakelijke recepten
  • Geen hongergevoel
  • Energie verhogend
  • Hypoallergeen
  • Blijvend resultaat door uitgebalanceerd 3 Fasen plan

Het Momentum® afslankprogramma bestaat uit 24 ampullen Carnitrin®, 2 pipetten, 45 Momentum® Multi Vita capsules, een Bodysizer (meetlint), een uitgebreid 3 Fasen plan (handleiding) inclusief smakelijke weekmenu's en een handig dieetoverzicht. Tijdens het programma word je persoonlijk begeleid door een gecertificeerd consulent, bij wie je terecht kunt voor eventuele vragen.

Maak een afspraak

Laat ons weten op welke dag en tijdstip je van ons Anti Aging Concept gebruik wenst te maken.
Wij nemen dan contact op om de afspraak te bevestigen.