PORA PUR (MESO)

Meso skin therapy, het alternatief voor het laten wegspuiten van rimpels.pora pur meso skin therapy
DE METHODE

Op je veertigste wordt het serieus. De huid laat zien hoe je op anderen overkomt. Vertwijfeld grijpen de veertig- en vijftigjarigen de ene na de andere crème. Meestal zonder succes. Er is behoefte aan synergetische hulp. Want in de diepere lagen van de huid liggen de meeste oorzaken van schoonheidsachteruitgang. Mannen en vrouwen van boven de veertig en vijftig willen resultaten zien. Ze willen een strakker huidbeeld. Velen zoeken de oplossing in cosmetische chirurgie.
Dit is te voorkomen door meso | Skin Therapy. Het alternatief voor het laten wegspuiten van rimpels. Vroeger mochten alleen artsen de meso-werkstoffen met een spuit injecteren. Nu is er een methode ontwikkeld, waarbij deze stoffen via de huidkanaaltjes worden ingebracht, zodat je meso-werkstoffen de huid op een manier binnen dringen tot in de diepere huidlagen.

pora pur meso skin therapy
DE WERKING

De meso | Skin Therapy is gebaseerd op het principe van elektro-impulsen. Via een gesloten circuit worden de werkzame stoffen in de huid "ingetrokken". Allereerst worden de cel afvalstoffen in beweging gebracht, zodat de ruimtes tussen de cellen worden schoongemaakt. Binnen een fractie van een seconde ontstaan er daarna minuscule kanaaltjes: de huid wordt beter doorlaatbaar en kan dus veel meer werkzame stoffen opnemen. De werkstoffen vervangen de verloren substanties, wisselen verbruikte stoffen om en herstellen beschadigingen. De uitwisselingsproces - oud tegen nieuw - bewerkstelligt een grondige vernieuwing in de huid. Absoluut noodzakelijk daarbij is dat deze stoffen microfijn, schoon en steriel zijn.

pora pur meso skin therapy
HET EFFECT

In de huid lopen bindweefselachtige strengen naar de onderste huidlagen. Daar bevindt zich de opslagcapaciteit voor vocht. Een gebrek aan vocht vermindert de elasticiteit van de huid. Door de afname van spanning en elasticiteit gaat de huid langzaam maar zeker achteruit. Niet iedere verandering is de volgende morgen direct zichtbaar en ook niet de volgende week of de volgende maand. Maar in de loop der jaren verandert de structuur van de huid langzaam maar zeker. Wat eerder in de diepste huidlagen is veranderd, komt op een gegeven moment naar boven en wordt zichtbaar in de bovenste huidlagen, met als gevolg rimpels en oneffenheden. De meso | Skin Therapy stimuleert de huid om zelf weer collageen en elastine aan te maken en zo het zelf genezend vermogen van de huid te bevorderen.

Maak een afspraak

Laat ons weten op welke dag en tijdstip je van ons Anti Aging Concept gebruik wenst te maken.
Wij nemen dan contact op om de afspraak te bevestigen.